Til toppen
Parasound

Parasound

Parasound sin tilnærming til det å gjengi musikk er meget forskjellig fra mange av produsentene med stratosfæriske prislapper på sine produkter. Enkelt sagt – disse produktene tilbyr mest ytelse for pengene. Vi er alle på forbrukersiden enten vi er musikkelskere, musikere eller bare lydentusiaster, men få av oss eier banken. Produktene vinner ”best-i-klassen” utmerkelser i de mest populære audiofile publikasjoner år etter år. Ingen annen produsent har hatt så mange modeller på Stereophile sin Recommended Product liste!
Det finnes ingen «pro»-line eller produkter som er spesielt modifisert for bransjens innsidere. Likevel er kundelisten lang med selskaper som Pixar, Sony, Lucasfilm eller Capitol Records, for hvem pris ikke spiller så stor rolle.
«Every time another expert compares our product to equipment that costs three times as much, we have succeeded.
-Parasound »

This is a superb-sounding amplifier that will get the best from every loudspeaker with which it is partnered. Well done, Mr. Curl.
- Stereophile (testing JC 1+)


Les mer om de enkelte seriene


Fokusprodukter

Nyhet

Parasound NewClassic 200 Integ., integrert forsterker

Parasound NewClassic 200 er en integrert forsterker med innebygd DAC. Forsterkeren tilbyr enestående lydkvalitet og utmerkede tilkoblings muligheter.  I hjertet av 200 Integrated er en klasse D forsterker på 2×110 Watt i 8 Ohm.
10303317

Parasound Zphono XRM, RIAA trinn

Savner du platespillerinngang på stereoanlegget ditt? Da er det bare å gå på loftet å hente de gamle LP’ene, for nå har Parasound Zphono XRM kommet! Dette er en enkel og rimelige riaa forsterker som gjør det mulig å koble platespilleren til hvilken som helst forforsterker/hjemmekinoforsterker og gir en lydkvalitet som virkelig rettferdiggjør din gamle platesamling. Lenge leve vinyl!
10303113
Nyhet

Parasound HALO JC1+, sølv effektforsterker

JC 1+ er kulminasjonen på fem års design, prosjektering og streng testing. Innovasjoner og fremskritt i Halo JC 1+ gjør den overlegen i alle henseender til den originale JC 1 – en av de mest t anerkjente forsterkerne i lydhistorien.
10303687

Parasound HALO P6, sølv forforsterker

Parasound Halo P 6 en avansert 2.1-kanals stereo forforsterker med DAC og hodetelefon forsterker. Et produkt som er designet for seriøs 2-kanals musikklytting, men har også funksjonalitet til og integreres i et surround/hjemmekino system.
10302850

Nyheter

Part-time audiophile tester Parasound JC 5

Part-time audiophile er siste nettsted som tester ut Parasound nye JC 5. Denne forsterkeren er utviklet etter ønske fra en stor kundemasse som ønsker ...

TheAbsoluteSound tester Parasound JC 1+

TheAbsoluteSound tester nyeste HigEnd forsterker fra Parasound – JC 1+. Denne erstatter suksessen JC 1 som har vært en testvinner i en årrekke.

Ny test av Parasound JC3 +

Is the Parasound Halo JC 3+ phono preamplifier a modern incarnation of the Vendetta Research? Nettopp denne forsterkeren er av mange regnet som den y ...