Til toppen

Parasound Zphono XRM, RIAA trinn

Produktnummer: 10303113
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Savner du platespillerinngang på stereoanlegget ditt? Da er det bare å gå på loftet å hente de gamle LP’ene, for nå har Parasound Zphono XRM kommet! Dette er en enkel og rimelige riaa forsterker som gjør det mulig å koble platespilleren til hvilken som helst forforsterker/hjemmekinoforsterker og gir en lydkvalitet som virkelig rettferdiggjør din gamle platesamling. Lenge leve vinyl!

 

Zphono XRM skiller seg ut fra mengden med mulighet for å benytte to platespillere samtidig, eller en platespiller med to tonearmer.  XRM har også mulighet  for mono avspilling via egen bryter i front, tilgang til eget rumble-filter også via frontpanelet. Forsterkeren har både RCA og balansert utgang. Den balanserte utgangen gir 6dB ekstra gain slik at du totalt får 66dB som hjelper mye ved bruk av MC-pickuper lavt utgangsnivå.
På baksiden av Zphono XRM finnes en impedans justeringsbryter som muliggjør finjustering av inngangs impedansen for MC pickup over et område på 50 ohm til 1050 ohm.

You would be hard-pressed to find these features in a similarly priced phono stage, if at all.
– DAGOGO

De færreste phono forsterkere gir kjøperne det de virkelig vil ha: praktisk impedansjustering for MC pickup, et on/off rumble filter, en stereo-mono-bryter og balansert XLR-utgang. Og mange har altfor dårlig strømforsyning i forhold til Zphono XRMs høykapasitet lineære strømforsyning med lavt støynivå. Zphono XRM er nok et bevis på at Parasound fortsetter sin støtte av vinyl renessansen.