Til toppen
Streaming

Streaming, på norsk benevnt som strømming, er overføring av data, video eller lyd, over internett til en enhet i sanntid. I stedet for å laste ned en hel fil før avspilling, tillater streaming at innholdet blir spilt av mens det fortsatt blir lastet ned. Innholdet lastes ned når du ønsker, i motsetning til gamle TV eller radioprogrammer som avspilles likt for alle på bestemte tidspunkt.
Streaming er i dag en viktig del av hvordan vi konsumerer medieinnhold, og er tilgjengelig gjennom en rekke plattformer som Netflix, Spotify, YouTube, og mange flere.

Sorter
Tilbud

SoundCast VG1, trådløs blåtann høyttaler

SoundCast trådløs høyttaler IPX67, blåtann, DSP, innebygd mikrofon.
10302814

Sonos AMP + Elac DEBUT 2.0 B6.2 i walnut


Stereopakke # 2 med Sonos AMP forsterker + Elac DEBUT 2.0 B6.2 høyttalere – kraftig trådløst musikkanlegg med streaming, stemmestyring, multirom og superenkel TV-lyd.
10362006

Discovery AMP DS-A101-G

Roon Ready®, Spotify Connect®, Dolby Digital Decoding®, Wi-Fi og Room EQ er bare begynnelsen. ELAC DS-A101-G integrerte forsterker er den perfekte balanse mellom høykvalitets lydgjengivelse og funksjonalitet for moderne lydgjengivelse.
10303386
Tilbud

Sonos PORT, musikkstreamer

Koble Port til et tradisjonelt stereoanlegg for å strømme musikk og mye annet. Styr med Sonos-appen eller Apple AirPlay 2, og opplev hvor enkelt det er å utvide lydanlegget til flere rom.
10341666

Sonos AMP, musikkanlegg med streaming

Sonos Amp gjør at du kan koble til CD-spiller, platespiller og kildene du har i ditt gamle stereoppsett for å få dette inn i Sonos sin lydverden.
10361665
Tilbud

Elac Discovery Z3, trådløs høyttaler

ELAC Discovery ™ Z3 trådløs høyttaler lar deg strømme favorittmusikken din med Spotify Connect, Roon Ready, Discovery Connect og Bluetooth. Discovery Z3 er konstruert for å fylle rommet ditt med lyd, alt med et lite fotavtrykk og elegant design som lar det nesten forsvinne.
10302493
Tilbud

Triad Speakers TS-SAMP1-100-BL, stk

The Triad One is a single-zone, high-resolution streaming amplifier and the easy way to add music into any room of a Control4-enabled home without the need to pull wire back to a central location.
10302456
Tilbud

Russound MBX-PRE, Streaming Audio Player

MBX-PRE Streaming Audio Player er designet for å tilby en enkel å installere og enkel å konfigurere streaming media løsning ved å legge til streaming til ethvert lydsystem.
10303179
Tilbud

Russound MBX-AMP, Streaming Zone forsterker

MBX-AMP Wi-Fi Streaming Zone forsterker er designet for å tilby en enkel å installere og enkel å konfigurere streaming media løsning for å legge til høy kvalitet streaming lyd hvor som helst i hjemmet.
10303180

Elac DISCOVERY Connect Pro DS-C201PRO-BK, 8 x Independent Zone

ELAC Discovery Connect Pro er et 1RU rackmonterbart dual ARM-basert system som leverer 8 uavhengige stereo soner. Innebygde 192kHz 24-bits DAC for hver av de analoge utgangene sikrer alle soner optimal lydkvalitet.
10341128