Til toppen
SONOS

SONOS

Sonos er et helt lydsystem som gir deg mulighet til å strømme naturtro lyd til flere typer høyttalere, lydplanker, tak, vegg og utendørs høyttalere.
Med en smarttelefonen kan du kontrollere lyden i hvilket som helst rom i huset. Hver Sonos høyttaler synkronisert til den samme sangen, eller spille separate spor i hvert rom.
Sonos startet en revolusjon. De var de første som leverte høyttalere som ikke tvang brukerne til å velge mellom smarte høyttalere eller utmerket lydkvalitet (Sonos har begge deler).

Hva trenger du?

Antageligvis er du langt på vei klar for ditt første Sonos anlegg, med et WiFi hjemmenettverk, en smarttelefon og en strømmetjeneste. Her har du kanskje allerede gjort ditt valg mellom Tidal, Apple eller Spotify. Flere kommer etter hvert.
Med Sonos Appen setter du opp systemet på få minutter enklere enn du vil tro var mulig. Når alt er satt opp velger du musikk eller radio via Sonos appen.

Hvilken Sonos høyttaler skal du velge?

Sonos har et utvalg av trådløse høyttalere som dekker litt forskjellige behov. Alle virker på samme måte, så velg ut ifra behov.

Den nye Era 100 erstatter Sonos One, og deler mange av de samme egenskapene som Era 300. Era 100 har Bluetooth 5.0, wi-fi 6, AirPlay 2, Sonos stemmestyring og Alexa-støtte, samt en USB-C-linjeinngang, og håndterer lydfiler opptil 24-bit/48kHz.
Era 300 har seks optimalt plasserte elementer rundt fronten, sidene og toppen for å støtte Dolby Atmos. Den banebrytende akustiske utformingen projiserer lyd fra vegg til vegg og gulv til tak.

Ønsker du mye kraft og skal spille i litt større rom er Sonos Five løsningen. Med to kan du spille i stereo.
Skal du på stranda eller ønsker å ha med deg musikk andre steder så står valget mellom Sonos Roam eller Sonos Move. Sistnevnte er en god del større og kraftigere enn Roam og spiller høyere. Roam er valget når du ønsker en liten enkel høyttaler på små raske turer, mens Move er fullverdig også som en innehøyttaler som kan tas med hvor som helst.

Sonos lar deg velge mellom tre forskjellige lydplanker. Sonos Arc er mer allsidig enn Sonos Beam siden den støtter eARC og Atmos-innhold. Arc er i stand til å levere dypere bass, og den har enda bedre surround- og høydeytelser. Beam er kortere og enklere lettere å plassere mellom bena på en 55-tommers TV. Ønsker du raskt og billig å få et løft i TV lyden er Sonos RAY løsningen.
Du må ikke ha en subwoofer, men du verden så mye mer gøy alt blir med en (og enda bedre med to!). Sjekk ut designperlen Sonos SUB.

Hvor kan du bruke Sonos?

Høyttalere i alle rom, lydplanker til TV, sammensatte pakker for hjemmekino, til HiFi lyd, custom install med vegg og tak høyttalere, på farta med bærbart og der du måtte ønske dyp bass.
Tilpass anlegget ditt, og spill av det du vil, akkurat der du vil.
Med nye Sonos Amp kan du integrere ditt gamle stereoanlegg inn i Sonos sin lydverden

Gratis og bare på Sonos.

Utforsk Sonos Radio i Sonos-appen. Musikk for alle øyeblikk. Finn sjangrene og tiårene du liker best, med originalstasjoner for rolige morgener, middagsselskaper og mer.

Sonos vil være med å rense luften

Sonos vet vi at de har en miljøpåvirkning og tar sitt ansvar for planeten og samfunnet seriøst. Derfor forplikter de seg til å nå karbonnøytralitet innen 2030 og å redusere karbonfotavtrykket til netto null innen 2040. Over de siste tre årene har Sonos kompensert for klimagassutslipp fra kontorene og flyreisene sine. For å oppnå målene sine utvider de investeringene i skogplanting, og reduserer utslippene gjennom hele forsyningskjeden.

Awards 2022 winner. Sonos offers a full suite of good to great multi-room speakers and soundbars for whole-home music and movies
- WhatHiFiFokusprodukter

Sonos AMP, musikkanlegg med streaming

Sonos Amp gjør at du kan koble til CD-spiller, platespiller og kildene du har i ditt gamle stereoppsett for å få dette inn i Sonos sin lydverden.
10361665
Tilbud

Sonos ARC, Lydplanke / trådløs høyttaler i hvit

Sonos Arc er den ledende smarte lydplanken for TV, filmer, musikk, spilling og mer. Med Dolby Atmos, AirPlay 2 og stemmeassistent. Arc ble omhyggelig justert med bistand av Oscar-vinnende lydingeniører for å fremheve menneskestemmer slik at du aldri går glipp av et ord.
10341661
Tilbud

Sonos SUB (Gen3), trådløs subwoofer i hvit

Sonos Sub - En trådløs subwoofer for dyp bass. Hør og merk forskjellen når du kobler Sub til Sonos-anlegget.
10341663
Tilbud

Sonos MOVE, Bluetooth høyttaler i hvit

Med Sonos Move kan du nyte krystallklar lyd uansett hvor du er, takket være det kraftige batteriet som gir opptil 11 timers avspillingstid.
10341655

Les mer om de enkelte seriene