Til toppen

Markedet i dag består av mange leverandører som først og fremst søker å produsere varer raskere og billigere og dessverre på bekostning av kvalitet.
Kimber Kable er et selskap som spesialiserer seg på å produsere audio- og videokabler av meget høy kvalitet. Selskapet ble grunnlagt i 1979 av oppfinner og entreprenør Ray Kimber, og har i over tre tiår vært en leder innen teknologi og presisjonsproduksjon. Kimber har alltid vært tro til vitenskap og metoder som har holdt de oppe i alle disse årene. Kimber leverer kabler innfor de fleste priser og ytelsesgrupper, og utvikler og produserer de beste kabler i forholdet pris-ytelse.

If I had to sum up my experience with the Kimber products in a few words, that’s how I’d say it….true to the music.
– Soundstage


Les mer om de enkelte seriene


Fokusprodukter

Kimber Kable PBJ - signalkabel

Kimber Kable PBJ signalkabel har blitt en klassiker med ytelse som fortsetter å være uovertruffen i forhold til konkurrerende kabler. Et lydbilde med klare, artikulerte høyder, nøyaktig mellomtone, tett utvidet bass og tredimensjonal lydoppsett.
vm-pbj

Kimber Kable PK14 BASE, strømkabel

Kimber PK14 BASE eksepsjonelt stille strømkabel gir deg en klar lydforbedring. Kabelen tilbyr suveren lavoppløsning sammen med en rytmisk artikulasjon til en lav pris.
vm-pk-14

Kimber Select KS1126 - signalkabel balansert / XLR (kobber / sølv)

Kimber Select KS-1126 bruker en blanding av Black Pearl sølvledere og kobber, og oppnår mye av ytelsen til en ren sølvkabel til en lavere pris.
vm-ks1126

Kimber Kable CARBON 18 XL - høyttalerkabel, par

Kimber Kable CARBON 18 XL høyttalerkabel er en high-end kabel som spiller med stor 3 dimensjonalitet og rik på musikalske detaljer. Karbon er kjent for sine støyreduserende evner.
vm-carbon18xl