Til toppen

Markedet i dag består av mange leverandører som først og fremst søker å produsere varer raskere og billigere og dessverre på bekostning av kvalitet.
Kimber Kable startet opp i 1979 og er en av de aller eldste innenfor sitt marked, og har alltid vært tro til vitenskap og metoder som har holdt de oppe i alle disse årene. Kimber leverer kabler innfor de fleste priser og ytelsesgrupper, og utvikler og produserer de beste kabler i forholdet pris-ytelse.

If I had to sum up my experience with the Kimber products in a few words, that’s how I’d say it….true to the music.
– Soundstage


Les mer om de enkelte seriene


Fokusprodukter

Kimber Kable PBJ - signalkabel

Kimber Kable PBJ signalkabel har blitt en klassiker med ytelse som fortsetter å være uovertruffen i forhold til konkurrerende kabler. Et lydbilde med klare, artikulerte høyder, nøyaktig mellomtone, tett utvidet bass og tredimensjonal lydoppsett.
vm-pbj

Kimber Kable PK14 BASE, strømkabel

Kimber PK14 BASE eksepsjonelt stille strømkabel gir deg en klar lydforbedring. Kabelen tilbyr suveren lavoppløsning sammen med en rytmisk artikulasjon.
vm-pk-14

Kimber Select KS1126 - signalkabel balansert / XLR (kobber / sølv)

Kimber Select KS-1126 bruker en blanding av Black Pearl sølvledere og kobber, og oppnår mye av ytelsen til en ren sølvkabel til en lavere pris.
vm-ks1126

Kimber Kable CARBON 18 XL - høyttalerkabel, par

Kimber Kable CARBON 18 XL høyttalerkabel er en high-end kabel som spiller med stor 3 dimensjonalitet og rik på musikalske detaljer. Karbon er kjent for sine støyreduserende evner.
vm-carbon18xl