Til toppen
Innbygging (ute)

Utendørs høyttalere for værutsatte monteringer. Dette er høyttalere som tåler omtrent alt av vær og vind.

Sorter

Episode ES-CORE-56-AWIC-DVCS, SURROUND utendørs innbyggingshøyttaler, stk.

Episode ES-CORE-56-AWIC-DVCS er en 6" allværs DVC / Surround innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364893

Episode ES-CORE-56-AWIC, utendørs innbyggingshøyttalere, par

Episode ES-CORE-56-AWIC er en allværs 6" innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-5 serien som leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364892

Episode ES-CORE-38-AWIC-DVCS, SURROUND utendørs innbyggingshøyttaler, par

Episode ES-CORE-38-AWIC-DVCS er en 8" allværs DVC / Surround innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien som leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364889

Episode ES-CORE-38-AWIC, utendørs innbyggingshøyttalere, par

Episode ES-CORE-36-AWIC er en allværs 8" innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364888

Episode ES-CORE-36-AWIC-DVCS, SURROUND utendørs innbyggingshøyttaler, stk.

Episode ES-CORE-36-AWIC-DVCS er en 6" allværs DVC / Surround innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364883

Episode ES-CORE-36-AWIC, utendørs innbyggingshøyttalere, par

Episode ES-CORE-36-AWIC er en allværs 6" innbyggingshøyttaler og inngår i den helt nye Episode CORE-serien som leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364882