Til toppen
RUSSOUND Streaming

RUSSOUND Streaming

De to nye produktene i MBX-familien er dedikert til trådløs streaming – MBX-AMP er en fullverdig streaming avspiller med innebygd forsterker, MBX-PRE er en forforsterker versjon som er designet for å være den perfekte streaming lydkilden til Russounds MCA-Serie kontrollere (MCA-66 og MCA-88). MBX-serien gir deg fleksibiliteten og påliteligheten som trengs for å tilfredsstille behovene til enhver bruker, blant annet ved å støtte høyoppløste formater. Nå også med muligheten for talekommandoer fra Amazon Alexa og Google Home.

Sorter

Russound BTC-2x, Bluetooth Remote Tranceiver

The BTC-2X from Russound is a unique Bluetooth audio device that can be used in many different applications.
10363708
Tilbud

Russound XZone 70V Streaming Mixer Amplifier

The Russound XZone 70V Streaming Mixer Amplifier has a long name because it does so many things that make it easier to bring top-notch sound to your business.
10302369
Tilbud

BTC-1X, Bluetooth til Russound MCA-Series ....

The BTC-1X Bluetooth® module is a transceiver that lets you wirelessly connect a portable media player, smartphone, or other Bluetooth equipped device to any Russound MCA-Series controller.
10301374

Russound KT2-88X, sentralenhet - Kit m/6 stk. MDK-C6

Russound KT2-88X multirom sentralenhet m/6 stk. MDK-C6
10301721
Tilbud

Russound MBX-AMP, Streaming Zone forsterker

MBX-AMP Wi-Fi Streaming Zone forsterker er designet for å tilby en enkel å installere og enkel å konfigurere streaming media løsning for å legge til høy kvalitet streaming lyd hvor som helst i hjemmet.
10303180
Tilbud

Russound MBX-PRE, Streaming Audio Player

MBX-PRE Streaming Audio Player er designet for å tilby en enkel å installere og enkel å konfigurere streaming media løsning ved å legge til streaming til ethvert lydsystem.
10303179