Til toppen
RUSSOUND Streaming

RUSSOUND Streaming

De to nye produktene i MBX-familien er dedikert til trådløs streaming – MBX-AMP er en fullverdig streaming avspiller med innebygd forsterker, MBX-PRE er en forforsterker versjon som er designet for å være den perfekte streaming lydkilden til Russounds MCA-Serie kontrollere (MCA-66 og MCA-88). MBX-serien gir deg fleksibiliteten og påliteligheten som trengs for å tilfredsstille behovene til enhver bruker, blant annet ved å støtte høyoppløste formater. Nå også med muligheten for talekommandoer fra Amazon Alexa og Google Home.

Sorter

Russound BTC-2x, Bluetooth Remote Tranceiver

The BTC-2X from Russound is a unique Bluetooth audio device that can be used in many different applications.

Tilgjengelig oktober 2022.
10363708
Tilbud

Russound XZone 70V Streaming Mixer Amplifier

The Russound XZone 70V Streaming Mixer Amplifier has a long name because it does so many things that make it easier to bring top-notch sound to your business.
10302369
Tilbud

BTC-1X, Bluetooth til Russound MCA-Series ....

The BTC-1X Bluetooth® module is a transceiver that lets you wirelessly connect a portable media player, smartphone, or other Bluetooth equipped device to any Russound MCA-Series controller.
10301374

Russound KT2-88X, sentralenhet - Kit m/6 stk. MDK-C6

Russound KT2-88X multirom sentralenhet m/6 stk. MDK-C6
10301721
Tilbud

Russound MBX-AMP, Streaming Zone forsterker

MBX-AMP Wi-Fi Streaming Zone forsterker er designet for å tilby en enkel å installere og enkel å konfigurere streaming media løsning for å legge til høy kvalitet streaming lyd hvor som helst i hjemmet.
10303180
Tilbud

Russound MBX-PRE, Streaming Audio Player

MBX-PRE Streaming Audio Player er designet for å tilby en enkel å installere og enkel å konfigurere streaming media løsning ved å legge til streaming til ethvert lydsystem.
10303179