Til toppen
Vegghøyttalere

Kombinerer elegant, moderne stil med kraftig  lydytelse ved å montere høyttalerne i veggen. Hjemmekinolyd krever ofte store høyttalere som tar stor plass i rommet.
Ved å montere høyttalere i veggen får du gulvplassen tilbake.

Sorter

Triad InWall Mini/4 LCR, innbyggingshøyttaler, stk.

Triad inwall-versjon av Mini LCR ble designet for små hjemmekinolokaler der den beste lyden er ønsket, men høyttalere må plasseres diskret.
101153

Elac VERTEX 1 IW-V61-W, innbyggingshøyttaler, stk.

Elac VERTEX 1 IW-V61-W er designet med det moderne hjemmet i tankene, og gjør at denne innbyggingshøyttaleren utstråler eleganse, samtidig som det opprettholder et innlevelsesrikt lydbilde. En 2 veis konstruksjon med en 6,5" bass/mellomtone og en 1" soft dome diskant.
10341119

Episode ES-CORE-56-IW, innbyggingshøyttalere, par

Episode ES-CORE-56-IW er en 6" innbyggingshøyttaler og inngår i den helt nye Episode CORE-serien som leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364898

Episode ES-CORE-56-IW, innbyggingshøyttalere, par

Episode ES-CORE-56-IW er en 6" innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364895

Episode ES-CORE-38-IC, innbyggingshøyttalere, par

Episode ES-CORE-38-IC er en 8" innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364890

Episode ES-CORE-36-IW, innbyggingshøyttalere, par

Episode ES-CORE-36-IW er en 6" innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364887

Episode ES-CORE-56-IW-LCR, innbyggingshøyttaler, stk.

Episode ES-CORE-56-IW-LCR er en 6" LCR innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere.
13364878

Episode ES-CORE-36-IW-LCR, innbyggingshøyttaler, stk.

ES-CORE-36-IW-LCR er en 6" innbyggingshøyttaler og inngår i den helt nye Episode CORE-serien som leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364877

Triad InWall Bronze/4 SlimSub - 8ohm, passiv innbyggings subwoofer, stk

Triad’s newest custom inwall powered subwoofer solution allows you to integrate full bass into your system, even if you only have 4″ of wall depth.
10303437

Sonance R10 SUB, stk

Sonance R10SUB er designet for nye såvel som renovering. Den plasseres bak veggen for å levere enestående ytelse med minimal visuell inntrenging. Topp moderne design og banebrytende materialer gir bassen tilsvarende en stor kabinett-subwoofer uten å ofre gulvplass.
10303198