Til toppen
RUSSOUND MyRussound App

RUSSOUND MyRussound App

MyRussound App er den perfekte måten å styre et Russound multirom lydsystem og eventuelle tilkoblede kilder fra telefonen eller nettbrettet.
Kompatibel med Apple og Android


Lett å lese i alle lysforhold og intuitiv knappe plassering gir deg en App som er enkel å bruke.

Med Apple iTunes og Spotify er det meste dekket. Lytt til favoritt musikken i hele hjemmet.

MyRussound-appen gir kontroll over alle enheter som er koblet til et Russound lyd system.

MyRussound-appen er en enkel og praktisk måte å styre video kildene på


Ergonomisk konstruert for enhver situasjon.

Alle i husstanden og gjester på besøk kan enkelt navigere og nyte musikk fra MyRussound-appen. Det er lagt ned mye arbeid og erfaring for å sikre at plassering av knapper ikke bare er enkle å finne og bruke, men at de også gir mening. Hvert skjermbilde er designet for å matche den veggmonterte XTS berøringsskjermen. Dette sikrer en sømløs opplevelse fra enhet til enhet.

Alarmer, tidsplanlegger og hviletid

De nye alarmene, tidsplanleggere og hviletid funksjoner gir et nytt nivå av funksjonalitet og glede i et Russound-lydsystem. Full funksjonalitet er tilgjengelig for bruk med MBX-serien fra Russound, der det er flere alarmtoner / klokkeslett som valg. Når en MBX-PRE brukes som kilde til en MCA-seriekontroller, utvides denne funksjonaliteten til å gjelde for alle soner i kontrolleren.Enkelt å gruppere flere rom til en enhet.

Den nye grupperingfunksjonaliteten i MCA-serien er en betydelig forbedring for å muliggjøre raske og enkle grupperinger av rom / soner på en MCA-seriekontroller. Disse gruppene varer og blir gruppert til du enten stopper gruppen eller fjerner individuelle rom fra grupperingen etter eget ønske. Det å slå sammen flere rom til en enhet kan forenkler et multirom oppsett.