Til toppen
Discovery

Discovery

ELAC Discovery Z3 Zone Music Speaker er et kompakt aktivt høyttalersystem med Wi-Fi og Ethernet-tilkobling og et hav av muligheter. Takket være den begrensede størrelsen er Z3 det perfekte valget der konvensjonelle hifi-systemer ikke er praktisk. Z3 er designet for å være hjertet i en avspillingskjede og tilbyr avspilling av både lokalt lagret og streaming av musikk, med støtte for multi-rom lyd (.. opp til åtte rom). Den har integrert ROON som tilbyr markedets beste bruker grensesnitt som alle kan mestre i løpet av få minutter.

DS-A101-G wifi streaming integrated amplifier er en forsterker for den moderne tid med innbygget Spotify Connect, Roon Ready, WiFi og automatisk Equalizer for sømløs integrasjon av subwoofer.

ELAC Discovery Connect har løsningen som gjør at du kan kan legge streaming til ditt nåværende system og umiddelbart få støtte for AirPlay, Spotify Connect, Roon, blåtann.

Discovery Music Server er designet for å være hjertet i en avspillingskjede og tilbyr avspilling av både lokalt lagret og streaming av musikk, med støtte for multi-rom lyd.

This is what the streamer of tomorrow will look like!
-Stereo Magazine


Sorter etter: Navn (a > å)

Discovery AMP DS-A101-G

Roon Ready®, Spotify Connect®, Dolby Digital Decoding®, Wi-Fi og Room EQ er bare begynnelsen. ELAC DS-A101-G integrerte forsterker er den perfekte balanse mellom høykvalitets lydgjengivelse og funksjonalitet for moderne lydgjengivelse.
10303386

Discovery Connect DS-C101W-G

ELAC har løsningen – Discovery Connect er produktet som kan legge streaming til ditt nåværende system. DS-C101W-G har støtte for Blåtann, Spotify, Airplay eller Roon (med eventuell Tidal integrasjon). Discovery Connect fungerer som en bro, og bringer streaming til eldre eksisterende lydanlegg.
10303067

Discovery Music Server DS-S 101G

Ved DS-S101-G Music Server har ELAC løst et av de største hindrene vedrørende datamaskin som lydkilde. ELAC Discovery Music Server har implementert ROON, den mest innovative musikkavspilling programvare tilgjengelig og uten behov for en bærbar eller stasjonær datamaskin.
10302010
Tilbud

Elac Discovery Z3, trådløs høyttaler

ELAC Discovery ™ Z3 trådløs høyttaler lar deg strømme favorittmusikken din med Spotify Connect, Roon Ready, Discovery Connect og Bluetooth. Discovery Z3 er konstruert for å fylle rommet ditt med lyd, alt med et lite fotavtrykk og elegant design som lar det nesten forsvinne.
10302493