Til toppen
Elegant

Elegant

Elegant BS 312.2 monitorhøyttaler

Det er få høyttalermodeller med så lang historie som BS 312.2. Grunnlaget ble lagt allerede i 1995 med introduksjonen av ELAC 305. Aluminiumskabinettet, også kalt A4 på grunn av de tilsvarende dimensjonene, har holdt seg praktisk talt uendret i løpet av den tiden. Høyttalerchassiset som brukes har imidlertid fortsatt å utvikle seg. Den nye Elegant BS 312.2 utgis i 2023, er utstyrt med JET 6 bånddiskant, en basshøyttaler med enda kraftigere magneter og bi-wiring høyttalerterminaler. Denne lille høyttaleren setter standarden igjen.

JET 6! Oppgradering av den beste bånddiskanten

JET diskanthøyttaleren ble utviklet på grunnlag av den berømte Air Motion Transformer av høyttalerpioneren Dr. Oskar Heil. Funksjonsprinsippet er basert på en membran med en ultralett folie, drevet av en sterk neodymmagnet. Denne motoren driver luften betydelig raskere enn en konvensjonell driver, med gevinster som høyere følsomhet og ekstraordinær dynamikk. Med den nye JET 6-diskanten er Vela-høyttalerne perfekt utstyrt for å fortsette å sette akustiske standarder i sin klasse. Med en lang, suksessrik historie har ELAC´s JET diskanthøyttalere alltid vært i forkant av teknologi og akustikk, og dette fortsetter med JET 6.
HiFiChoice skrev om forrige generasjon av Jet diskanten, at denne ville kunne oppleves som en åpenbaring hvis du var vant til vanlige soft dome diskanter.


The Elac BS312 is ideal for those seeking transparency, dynamic sound, and punchy bass,
- Reviewfinder.

Sorter

Elac Elegant BS 312.2, bokhyllehøyttalere i høyglans sort, par

ELAC Elegant BS 312.2 er en kompakt toveis høyttaler som leverer en overlegen lydopplevelse. Høyttaleren er utstyrt med den nye JET6-diskant med en bred frekvensrespons og en AS-XR-woofer som gir en kraftig og fyldig bass.
13364976

Elac Elegant BS 312.2, bokhyllehøyttalere i høyglans hvit, par

ELAC Elegant BS 312.2 er en kompakt toveis høyttaler som leverer en overlegen lydopplevelse. Høyttaleren er utstyrt med den nye JET6-diskant med en bred frekvensrespons og en AS-XR-woofer som gir en kraftig og fyldig bass.
13364977

Melomtone/Bass - et lite mesterverk

ELAC´s eksklusive AS-XR sandwich-membraner (sandwich laget av papir/aluminium) imponerer alle med sin tilstedeværelse og presise, energiske bass. Et ekstremt sterkt magnetsystem, i kombinasjon med svært spenstige, ekstremt lette og stive membraner, muliggjør denne kompromissløse lydkvalitet selv på høye nivåer.

Et gjennomtenkt design

Den elegante BS 312.2 monitorhøyttaleren er gjennomtenkt på alle måter. Aluminiumskabinettet med lav resonans og høykvalitetskomponenter, foliekondensatorer og Van den Hul interne kabling. På baksiden er bassrefleksrøret og åpningen re-optimalisert, og det er solide bi-wiring-tilkoblingsterminaler.

Det personlige preget

Elegant BS 312.2 leveres uten gitter, men tilbyr en rekke alternativer gitter i forskjellige farger for å kunne tilpasse høyttalerne til ditt eget interiør.